Heeft u een logopedist nodig?

Als u uw kind of uzelf wilt inschrijven voor logopedie dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Geeft u de aanmelding liever telefonisch door? Dat kan op telefoonnummer 088-10 12 700. Wij zijn tussen 08:00 – 14:00 uur telefonisch bereikbaar.

Nadat we uw gegevens hebben ontvangen sturen we u een bevestigingsmail.

 

Locaties in Den Haag:

Groepsbehandelingen:

Vanwege de lange wachtlijsten zijn wij gestart met groepsbehandelingen.

 

  • Groepsbehandelingen Taal:

Is uw kind 5 jaar oud en is er logopedie nodig op het gebied van de taal? Dan kunt u zich aanmelden voor groepsbehandeling. De Groepsbehandelingen Taal zijn vanaf 1 februari iedere donderdag van 13.00 uur tot 13.35 uur.

Aanmelden:

U kunt onderaan deze pagina klikken op de knop INSCHRIJVEN. Bij het invulveld ‘Locatie’ kunt u kiezen voor: Groepsbehandelingen Taal Den Haag. Indien u vragen heeft over de groepsbehandeling dan kunt u contact met 088-10 12 700, of stuur een email naar: info@jouwlogopedist.nl.

 

  • Groepsbehandelingen Oro-Myofunctionele Therapie (OMFT):

OMFT is een oefentherapie die ingezet kan worden bij afwijkende mondgewoonten (bijvoorbeeld foutief slikken, mondademen). Deze vorm van oefentherapie wordt vaak ingezet in combinatie met een behandeling bij de orthodontist/tandarts. Soms wordt OMFT aangeraden voorafgaand aan het plaatsen van een beugel, of ná de plaatsing van een beugel. Deze vorm van oefentherapie kan goed gegeven worden in de vorm van een groepsbehandeling.

Aanmelden:

U kunt onderaan deze pagina klikken op de knop INSCHRIJVEN. Bij het invulveld ‘Locatie’ kunt u kiezen voor: Groepsbehandelingen OMFT Den Haag. Indien u vragen heeft over de groepsbehandeling dan kunt u contact met 088-10 12 700, of stuur een email naar: info@jouwlogopedist.nl.

 

Let op!! De wachtlijst voor behandeling ná schooltijden op de locaties Den haagZoetermeer, Pijnacker en Harderwijk is momenteel erg lang!

In verband met lange wachtlijsten is het tijdelijk NIET mogelijk om u in te schrijven voor de volgende locaties:

  • Brede Buurtschool Comenius
  • SBO Prinsenhof

 

Wilt u toch snel logopedie? Schrijf u dan in voor Online Logopedie. Wij bieden online logopedie aan op de dagen Maandag , Dinsdag, Woensdag en Donderdag. Let op: stotteren behandelen wij niet online. 

Om de Online Logopedie te laten slagen, gelden er een aantal voorwaarden, deze vindt u op: https://jouwlogopedist.nl/online-logopedie/

 

Vanwege de lange wachtlijsten hebben wij ook een online cursus ontwikkeld om de taal van jouw kind te stimuleren. Kijk hiervoor op:

https://jouwlogopedist.com/aanbod/

Schrijf je in!

Harderwijk, Nunspeet, Elspeet, Elburg
Den Haag / Groepsbehandeling, Pijnacker, Zoetermeer, Bergen op Zoom

Inschrijven Online Logopedie: