Heeft u een logopedist nodig?

(Momenteel is er géén wachtlijst voor de locatie Nunspeet, Elspeet en Breda. Voor  Harderwijk bestaat een korte wachtlijst. Géén wachtlijst voor online logopedie tussen 8:30h – 15h)

Als u uw kind of uzelf wilt inschrijven voor logopedie dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Geeft u de aanmelding liever telefonisch door? Dat kan op telefoonnummer 088-10 12 700. Wij zijn tussen 08:00 – 14:00 uur telefonisch bereikbaar.

Nadat we uw gegevens hebben ontvangen sturen we u een bevestigingsmail. In deze mail wordt verteld of er een wachtlijst is en hoe lang de wachtlijst is.

Locaties in Den Haag:

Groepsbehandelingen:

Vanwege de lange wachtlijsten zijn wij gestart met groepsbehandelingen. Zit uw kind in het schooljaar 2022/2023 in groep 4 en is er logopedie nodig op het gebied van de taal? Dan kunt u zich aanmelden voor groepsbehandeling. Vink dan bij het inschrijvingsproces bij ‘locatie’: Groepsbehandeling Den Haag aan. De groepsbehandelingen zijn iedere woensdag van 13.10 uur tot 13.50 uur of van 14.25 uur tot 15.05 uur.

 

In verband met lange wachtlijsten is het tijdelijk NIET mogelijk om u in te schrijven voor de volgende locaties:

  • Zuiderpark
  • Medicaya Schilderswijk
  • Brede Buurtschool Comenius

 

Preverbale Logopedie:

U kunt zich WEL aanmelden voor preverbale logopedie!

Afasietherapie:

U kunt zich WEL aanmelden voor afasietherapie!

 

Wilt u toch snel logopedie? Schrijf u dan in voor Online Logopedie. Voor Online Logopedie is GEEN wachtlijst. Let op: stotteren behandelen wij niet online.

Om de Online Logopedie te laten slagen, gelden er een aantal voorwaarden, deze vindt u op: https://jouwlogopedist.nl/online-logopedie/

Schrijf je in!

Harderwijk, Nunspeet, Elspeet
Den Haag / Groepsbehandeling, Pijnacker, Zoetermeer

Inschrijven Online Logopedie:

Schrijf je in!

Breda
Bergen op Zoom