Heeft u een logopedist nodig?

(Momenteel is er géén wachtlijst voor de locatie Nunspeet. Er is ook géén wachtlijst voor online logopedie tussen 8:30h – 15h)

Als u uw kind of uzelf wilt inschrijven voor logopedie dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Geeft u de aanmelding liever telefonisch door? Dat kan op telefoonnummer 088-10 12 700. Wij zijn tussen 08:00 – 14:00 uur telefonisch bereikbaar.

Nadat we uw gegevens hebben ontvangen sturen we u een bevestigingsmail.

 

Locaties in Den Haag:

Groepsbehandelingen:

Vanwege de lange wachtlijsten zijn wij gestart met groepsbehandelingen.

  • Groepsbehandelingen Taal:

Zit uw kind in het schooljaar 2022/2023 in groep 4 en is er logopedie nodig op het gebied van de taal? Dan kunt u zich aanmelden voor groepsbehandeling. Als u de aanmelding via de website doet, dan kunt u bij het inschrijvingsproces bij ‘locatie’: Groepsbehandeling Den Haag aanvinken. De groepsbehandelingen zijn iedere woensdag van 13.10 uur tot 13.50 uur of van 14.25 uur tot 15.05 uur.

  • Groepsbehandelingen Oro-Myofunctionele Therapie (OMFT):

OMFT is een oefentherapie die ingezet kan worden bij afwijkende mondgewoonten (bijvoorbeeld foutief slikken, mondademen). Deze vorm van oefentherapie wordt vaak ingezet in combinatie met een behandeling bij de orthodontist/tandarts. Soms wordt OMFT aangeraden voorafgaand aan het plaatsen van een beugel, of ná de plaatsing van een beugel. Deze vorm van oefentherapie kan goed gegeven worden in de vorm van een groepsbehandeling. Als u de aanmelding via de website doet, dan kunt u bij het inschrijvingsproces bij ‘locatie’: Groepsbehandeling Den Haag aanvinken.

 

Let op!! De wachtlijst voor behandeling ná schooltijden op locatie Zuiderpark, is momenteel erg lang!

In verband met lange wachtlijsten is het tijdelijk NIET mogelijk om u in te schrijven voor de volgende locaties:

  • Brede Buurtschool Comenius
  • Gerth van Wijkschool
  • Helen Parkhurst

 

Wilt u toch snel logopedie? Schrijf u dan in voor Online Logopedie. Voor Online Logopedie is GEEN wachtlijst. Let op: stotteren behandelen wij niet online.

Om de Online Logopedie te laten slagen, gelden er een aantal voorwaarden, deze vindt u op: https://jouwlogopedist.nl/online-logopedie/

Schrijf je in!

Harderwijk, Nunspeet, Elspeet
Den Haag / Groepsbehandeling, Pijnacker, Zoetermeer

Inschrijven Online Logopedie:

Schrijf je in!

Breda
Bergen op Zoom