Direct logopedische zorg, zonder lange wachtlijsten!

Logopediepraktijk Samenspraak verzorgt online logopedie. Met online logopedie kunnen we u snel helpen. Online logopedie kent een aantal voordelen. Zo hoeft u niet naar de logopediepraktijk te komen, wij helpen u vanuit uw eigen huis. Het maakt dus niet uit in welk deel van Nederland u woont. Ook kent de online logopedie geen lange wachtlijst en bent u snel aan de beurt.

Logopedie-bij-Schisis

Voor wie?

Wij behandelen kinderen en volwassenen via online logopedie. Online logopedie is geschikt voor problemen op het gebied van spraak, taal, stem en afwijkende mondgewoonten. Komt de tong van uw kind tijdens het praten telkens tussen de tanden door? Laat uw kind sommige klanken in woorden weg? Heeft uw kind moeite met de zinsbouw of een te kleine woordenschat? Moet u voor uw beroep veel spreken en bent u regelmatig hees of schor? Dit zijn enkele voorbeelden van hulpvragen waarmee u bij de online logopedist terecht kan. Heeft u een andere hulpvraag? Laat het ons weten en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

“Mijn dochter sprak sommige woordjes niet goed uit. De online logopedist heeft op een hele leuke en interactieve manier mijn dochter geholpen om de woorden goed uit te leren spreken. Nu kan iedereen haar goed verstaan!”

 

Om de online logopedie te laten slagen zijn de volgende voorwaarden belangrijk:

  • U beschikt over een goede internetverbinding;
  • U bent in het bezit van een computer/laptop of een tablet. Wij sturen u een uitnodigingslink voor het beeldbellen op uw email, deze link moet u kunnen openen;
  • U beheerst de Nederlandse taal voldoende. Zo kunnen wij de oefeningen goed aan u uitleggen en kunt u thuis aan het werk met de oefeningen;
  • U kunt een rustige omgeving creëren in huis waar u niet gestoord wordt tijdens de behandeling;
  • Bij jonge kinderen (tot ongeveer 6 jaar) is het belangrijk dat één van de ouders aanwezig is tijdens de online logopedie, er wordt een actieve deelname van de ouders verwacht;
  • Om de continuïteit en de vooruitgang te waarborgen zullen de behandelingen in de basisschoolvakanties zoveel mogelijk doorgaan.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan voor online logopedie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en plannen een eerste afspraak in zodra er een plek beschikbaar is. De logopedist zal voorafgaand aan de behandelingen een email aan u sturen waarmee u kunt inloggen om deel te nemen aan het videogesprek.

De online logopedie lijkt veel op de reguliere logopedie. De logopedist en de cliënt zien elkaar via beeldbellen op het beeldscherm. De afspraken en het huiswerk worden digitaal verzonden.

Wat heeft u nodig?

Een computer/laptop of een tablet met webcam en een internetverbinding.

Aanmelden?

Wilt u zich direct aanmelden? Klik bij ‘Gewenste praktijk’ op ‘Online logopedie’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Op dit moment is er géén wachtlijst voor behandeling op maandag t/m donderdag onder schooltijden. Voor behandeling na schooltijd hebben wij een wachtlijst.

Vragen?

U kunt contact met ons opnemen via: info@jouwlogopedist.nl of bel naar 088 – 10 12 700.

Heeft u een logopedist nodig?

Ons enthousiaste team biedt logopedische zorg op maat