Direct logopedische zorg, zonder lange wachtlijsten!

Logopediepraktijk Samenspraak verzorgt online logopedie. Met online logopedie kunnen we u snel helpen. Online logopedie kent een aantal voordelen. Zo hoeft u niet naar de logopediepraktijk te komen, wij helpen u vanuit uw eigen huis. Het maakt dus niet uit in welk deel van Nederland u woont. Ook kent de online logopedie geen lange wachtlijst en bent u snel aan de beurt.

Logopedie_Praktijk_Samenspraak

Voor wie?

Wij behandelen kinderen en volwassenen met problemen op het gebied van spraak, taal, stem en afwijkende mondgewoonten. Heeft u een andere hulpvraag? Laat het ons weten en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan voor online logopedie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en plannen een eerste afspraak in zodra er een plek beschikbaar is. De logopedist zal voorafgaand aan de behandelingen een email aan u sturen waarmee u kunt inloggen om deel te nemen aan het videogesprek.

Wat heeft u nodig?

Een computer/laptop met webcam en een internetverbinding.

Aanmelden?

Wilt u zich direct aanmelden? Klik bij ‘Gewenste praktijk’ op ‘Online logopedie’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Op dit moment is er géén wachtlijst voor behandeling op maandag t/m donderdag onder schooltijden. Voor behandeling na schooltijd hebben wij een wachtlijst.

Vragen?

U kunt contact met ons opnemen via: info@jouwlogopedist.nl of bel naar 088 – 10 12 700.

Heeft u een logopedist nodig?

Ons enthousiaste team biedt logopedische zorg op maat