Hallo!

Helaas bestaan er in onze praktijk lange of gesloten wachtlijsten (langer dan 1,5 jaar) voor de locaties Den Haag, Zoetermeer en Pijnacker. Het is erg druk in alle logopediepraktijken en er is óók nog eens een tekort aan logopedisten. Vandaar dat de wachtlijsten zo lang zijn.

 

😊 Wilt u binnenkort toch alvast starten met het oefenen met uw kind? Dat kan met ons nieuw ontwikkelde online instrument. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder! 😊

 

Wij hebben de volgende cursus ontwikkeld:

Van Stille Muis tot Kletskous! Wat kan ik zelf doen om de taalontwikkeling van mijn kind (1-4 jaar) te stimuleren?

 

Om je alvast een start te laten maken met het stimuleren van de taalontwikkeling hebben wij 3 tips voor je op een rij gezet zodat je alvast kan starten met het stimuleren van de taalontwikkeling van jouw kind!

Klik hieronder op de link en vul je naam en emailadres in als je deze 3 tips graag zou willen ontvangen!

https://jouwlogopedist.com/gratistips/

 

Liever direct de hele cursus volgen? Dat kan ook, met een extra korting. U betaald slechts €47

https://wwwjouwlogopedist.plugandpay.nl/checkout/van-stille-muis-naar-kletskous

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

– je hebt een kind in de leeftijd tussen de 1 en 4 jaar

– je denkt dat je kind een taalachterstand heeft

– je kind praat nog niet of praat in zinnetjes van 1 tot 3 woorden

 

In deze cursus leer je in 6 modules hoe je met een duidelijk stappenplan en met simpele vaardigheden de taalontwikkeling van jouw kind op gang kan helpen. Je leert in 6 weken hoe jij je kind kan helpen om de taal goed te laten ontwikkelen, zodat jouw kind alle kansen heeft op een goede ontwikkeling!

 

De cursus is geheel online, dus je kan deze in je eigen tijd volgen. Je krijgt een half jaar lang toegang tot de online leeromgeving, dat is ruim voldoende tijd om de cursus te doorlopen. In ongeveer een half uur per week kan je de video’s bekijken die wij voor je klaar hebben staan.

 

Wat leer je in de cursus?

  • wat de voorwaarden zijn voor een goede taalontwikkeling en hoe jij deze voorwaarden kan creëren;
  • hoe jij de communicatie en het contact met je kind kan verbeteren;
  • hoe je aantal effectieve vaardigheden kan toepassen zodat de taalontwikkeling van jouw kind groeit;
  • hoe je deze effectieve vaardigheden eenvoudig toepast in je dagelijkse leven.

De cursus bestaat uit video’s die je in je eigen tijd kan bekijken. Daarnaast zetten we je aan de slag in de thuissituatie. Je krijgt iedere week praktische opdrachten van ons om thuis mee aan de slag te gaan en te oefenen. Deze opdrachten kan je veelal in je dagelijkse leven toepassen en hoeven niet persé extra tijd te kosten! Door het toepassen van de opdrachten leer jij vaardigheden die ervoor zorgen dat jouw kind alle ruimte en mogelijkheden krijgt om de taal goed te laten ontwikkelen!

Normale prijs: € 97

Actie-prijs: € 47

U krijgt een korting van in totaal €50!

 

Klik op de link hieronder om de cursus te kopen.

https://wwwjouwlogopedist.plugandpay.nl/checkout/van-stille-muis-naar-kletskous

 

 

Twijfel je of de cursus geschikt is voor jou? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag! Mail dan naar: team@jouwlogopedist.nl

HELP! Mijn kind praat onvoldoende en ik kan niet bij de logopedist terecht…

Als de taal zich niet goed ontwikkelt bij kinderen, dan heeft dat gevolgen voor de rest van hun ontwikkeling. Als jouw kind over te weinig taal beschikt, dan kan hij niet zeggen wat hij wil zeggen. Jouw kind gaat dan ervaren dat hij niet begrepen wordt door de mensen om hem heen, en hij merkt ook dat andere mensen hém niet begrijpen! Als je als kind niet goed kan communiceren, heeft dit onmiddellijk gevolgen voor de sociale en emotionele ontwikkeling. Vaak zie je dat kinderen dan niet meer met andere kinderen willen spelen, of worden gepest. En kinderen ontwikkelen zich het beste als ze goed in hun vel zitten, daarom is de taalontwikkeling zo belangrijk!

Wij, Wendy en Marjolijn, zijn 2 logopedisten met jarenlange ervaring met het behandelen van kinderen met spraak-taalproblemen. Wij hebben al honderden kinderen geholpen in onze logopediepraktijk, met zeer goede resultaten! Op dit moment staan er helaas honderden (nee, geen grapje) kinderen bij ons op de wachtlijst. En niet alleen bij ons, door het hele land kampen logopediepraktijken met lange wachtlijsten. Op deze wachtlijsten staan kinderen die zich op dit moment niet goed kunnen ontwikkelen omdat de spraak-taalontwikkeling niet goed op gang komt. Kinderen van 2 jaar die nog niet of nauwelijks spreken. Kinderen van 4 jaar die niet met hun leeftijdsgenootjes willen spelen omdat ze worden gepest. Kinderen die gefrustreerd raken omdat ze zich niet goed kunnen uiten. Ouders die met hun handen in het haar zitten omdat ze zien dat het niet goed gaat met hun kind. En helaas zitten alle logopediepraktijken bomvol en is er een groot tekort aan logopedisten. 

Wij vinden het belangrijk dat ook deze kinderen, die op dit moment nergens terecht kunnen, worden geholpen. Daarom hebben wij een online instrument ontwikkeld om de taalontwikkeling van je kind te stimuleren, bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 1 – 4 jaar. Vanaf jonge leeftijd wordt de taalontwikkeling beïnvloedt door allerlei factoren. Wij laten je zien waar de kansen liggen om de taalontwikkeling van je kind te stimuleren, en hoe je dat kan doen, zodat je kind goed in zijn vel komt te zitten en zich optimaal kan ontwikkelen! 

Heeft u vragen? Stel deze gerust per mail, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Heeft u een logopedist nodig?

Ons enthousiaste team biedt logopedische zorg op maat