Hallo!

Helaas bestaan er in onze praktijk lange of gesloten wachtlijsten (langer dan 1,5 jaar) voor de locaties Den Haag, Zoetermeer en Pijnacker. Het is erg druk in alle logopediepraktijken en er is óók nog eens een tekort aan logopedisten. Vandaar dat de wachtlijsten zo lang zijn.

😊 Wilt u binnenkort toch alvast starten met het oefenen met uw kind? Dat kan met ons nieuw ontwikkelde online instrument. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder! 😊

HELP! Mijn kind praat onvoldoende en ik kan niet bij de logopedist terecht…

“Taal is het voertuig van de geest” wordt wel eens gezegd, en dat is ook zo! Als de taal zich niet goed ontwikkelt bij kinderen, dan heeft dat gevolgen voor de rest van hun ontwikkeling. Als jouw kind over te weinig taal beschikt, dan kan hij niet zeggen wat hij wil zeggen. Jouw kind gaat dan ervaren dat hij niet begrepen wordt door de mensen om hem heen, en hij merkt ook dat andere mensen hém niet begrijpen! Als je als kind niet goed kan communiceren, heeft dit onmiddellijk gevolgen voor de sociale en emotionele ontwikkeling. Vaak zie je dat kinderen dan niet meer met andere kinderen willen spelen, of worden gepest. En kinderen ontwikkelen zich het beste als ze goed in hun vel zitten, daarom is de taalontwikkeling zo belangrijk!

Wij, Wendy en Marjolijn, zijn 2 logopedisten met jarenlange ervaring met het behandelen van kinderen met spraak-taalproblemen. Wij hebben al honderden kinderen geholpen in onze logopediepraktijk, met zeer goede resultaten! Op dit moment staan er helaas honderden (nee, geen grapje) kinderen bij ons op de wachtlijst. En niet alleen bij ons, door het hele land kampen logopediepraktijken met lange wachtlijsten. Op deze wachtlijsten staan kinderen die zich op dit moment niet goed kunnen ontwikkelen omdat de spraak-taalontwikkeling niet goed op gang komt. Kinderen van 2 jaar die nog niet of nauwelijks spreken. Kinderen van 4 jaar die niet met hun leeftijdsgenootjes willen spelen omdat ze worden gepest. Kinderen die gefrustreerd raken omdat ze zich niet goed kunnen uiten. Ouders die met hun handen in het haar zitten omdat ze zien dat het niet goed gaat met hun kind. En helaas zitten alle logopediepraktijken bomvol en is er een groot tekort aan logopedisten. 

Wij vinden het belangrijk dat ook deze kinderen, die op dit moment nergens terecht kunnen, worden geholpen. Daarom hebben wij een online instrument ontwikkeld om de taalontwikkeling van je kind te stimuleren, bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 1 – 4 jaar. Vanaf jonge leeftijd wordt de taalontwikkeling beïnvloedt door allerlei factoren. Wij laten je zien waar de kansen liggen om de taalontwikkeling van je kind te stimuleren, en hoe je dat kan doen, zodat je kind goed in zijn vel komt te zitten en zich op sociaal- en emotioneel vlak ook goed kan ontwikkelen! 

Heeft u vragen? Stel deze gerust per mail, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Wilt u graag op de hoogte blijven van dit online instrument?

Vul hieronder uw mailadres in.

    Heeft u een logopedist nodig?

    Ons enthousiaste team biedt logopedische zorg op maat