melanie1

Melanie Wilschut

Specialisaties
  • Stem/Adem
Werkzaam op de locatie(s)
  • Online

“Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij.”

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie in Zwolle en ben ik gaan werken binnen allround logopediepraktijken.

Naast deze opleiding was ik in 2005 al afgestudeerd als Docent Muziek en werk ik momenteel tevens als vocal coach in mijn eigen praktijk en als dirigent voor diverse koren. 
Tijdens het behandelen van cliënten vind ik het heel belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij. Dit bevordert het aanleren van nieuwe vaardigheden enorm en het maakt de behandelingen natuurlijk ook gewoon leuk!

Ook wil ik graag dat de cliënt (of de ouder/verzorger) altijd zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar leerproces en leerdoelen, omdat de motivatie om te leren van binnenuit moet komen en niet zozeer van buitenaf.
Binnen de logopedie ligt mijn affiniteit vooral bij de stem en de spraak/articulatie en het behandelen van afwijkende mondgewoonten (OMFT).
In mijn vrije tijd wandel ik graag door bos en hei, lees ik veel en probeer ik graag allerlei recepten uit. Ook is zingen en pianospelen een grote uitlaatklep voor mij.