lilian1

Lilian Braam

Specialisaties
  • Stem/Adem
  • Covid 19
Werkzaam op de locatie(s)
  • Online

“Iedereen een stem geven in de breedste zin van het woord is mijn passie.”

In 2013 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Voorafgaand aan de logopedie opleiding heb ik een vooropleiding musical en theater gevolgd. Iedereen een stem geven in de breedste zin van het woord is dan ook mijn passie.

Na mijn studie heb ik zowel in de vrijgevestigde Logopediepraktijk als in revalidatiecentra ervaring opgedaan in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met (neurologische) slik-, taal- en spraakproblemen. Daarnaast heb ik ervaring in het behandelen van stemproblemen vanaf 6;0 tot 80+ jaar.

Door bijscholing heb ik onder andere geleerd hoe belangrijk het is om ook de omgeving van de cliënt te betrekken bij de behandeling. Communiceren doe je niet alleen en de taal-spraakontwikkeling kan, naast specifieke behandeling, door de ouders en de omgeving worden gestimuleerd. Ik vind het mooi om te zien hoe een kind dan zichtbaar steeds zekerder wordt in de communicatie. Mijn focus in de behandeling ligt op een praktische aanpak en een persoonlijke benadering!