laura

Laura Lemstra

Specialisaties
  • Oro-myofunctionele therapie (OMFT)
  • Covid 19
Werkzaam op de locatie(s)
  • Den Haag

“Het is leuk om dingen niet zo goed te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren”

In juni 2013 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met spraak- taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Ook heb ik kennis van het werken met meervoudig gehandicapten, zowel met kinderen als volwassenen. Dit vond ik erg leerzaam.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan werken als logopedist op een basisschool in Den Haag. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van (meertalige) kinderen op het gebied van spraak- en taalproblematiek. Het werken op school bevalt mij erg goed omdat je op die manier ook de lijnen tussen de leerkracht kort kunt houden.

Ik vind het belangrijk om als logopedist steeds nieuwe dingen te leren en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie. Ik volg daarom cursussen zoals OMFT.

Sinds april 2016 ben ik werkzaam als logopedist binnen de praktijk. Op maandag werk ik op basisschool Yunus Emre: Schalk Burgerstraat, op dinsdag werk ik op basisschool Yunus Emre: Beresteinlaan. Op donderdag ben ik aanwezig op basisschool Leyenburg en op vrijdag kan je mij vinden in de praktijk, locatie Laak.