kelsey1

Kelsey Biesheuvel

Specialisaties
  • Stem/Adem
  • Oro-myofunctionele therapie (OMFT)
  • Covid 19
Werkzaam op de locatie(s)
  • Breda

“Het is belangrijk dat de cliënt logopedie en het leerproces als motiverend ervaart.”

“Het is belangrijk dat de cliënt logopedie en het leerproces als motiverend ervaart.”
In juni 2015 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven. Na mijn opleiding heb ik de cursus ‘Taalontwikkelingsstoornissen bij meertalige kinderen’ gevolgd.  Het werken met meertalige kinderen vind ik interessant doordat ik in aanraking kom met verschillende culturen. Ik heb ervaring opgedaan als logopedist in verschillende vrije vestigingen en het onderwijs. Ik werk vooral met (jonge) kinderen met spraak-taalstoornissen. Het is ontzettend leuk om kinderen te zien groeien in hun taalontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten met plezier naar de logopedie komen. Door kinderen te helpen met hun communicatie, kunnen zij zichzelf beter uiten en worden zij een stuk zelfstandiger. Je helpt ze dan niet alleen met de communicatie, maar laat hen ook groeien als persoon.  Naast het werken met kinderen, zie ik ook volwassenen in de praktijk Abdijstraat. Ik heb nascholing gevolgd om verschillende adem- en stemstoornissen effectief te behandelen en tevens ben ik gespecialiseerd in het geven van Oromyofunctionele Therapie (OMFT).
Sinds juni 2016 werk ik bij logopediepraktijk Samenspraak. Ik ben maandag, woensdag en vrijdag werkzaam op de praktijk Abdijstraat in Breda. Op donderdag ben ik te vinden bij de Okba Ibnoe Nafi.
Naast mijn werk lees ik graag een goed boek of doe ik aan pilates. Ik ga ook graag de stad in om te winkelen of een lekker hapje te eten.