joriene1

Joriene Nuijten

Specialisaties
  • Stem/Adem
  • Oro-myofunctionele therapie (OMFT)
  • Covid 19
Werkzaam op de locatie(s)
  • Den Haag
  • Zoetermeer

“In de logopediepraktijk leer ik iets aan de cliënt, maar daarnaast leer ik ook zeker van de cliënt door mijn interesse in o.a. verschillende culturen.”

In 2007 ben ik als logopediste afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Na mijn studie heb ik een tijdje gewerkt in een Rotterdamse logopediepraktijk. Vervolgens ben ik als vrijwilliger voor drie maanden naar China geweest om in een kindertehuis te werken. Daar had ik zowel een logopedische als een verzorgende taak bij voornamelijk kinderen met het syndroom van Down. De omgang met de kinderen en het van dichtbij meemaken van de Chinese cultuur, maakt deze ervaring heel waardevol voor mij.

Na mijn terugkomst in Nederland, ben ik voor bijna vier jaar gaan werken in een logopediepraktijk in Capelle a/d IJssel. Ik vind mijn beroep leuk, omdat het afwisselend is en ik door mijn kennis mensen kan helpen.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en reizen. En wat ik ook fijn vind, is om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Sinds 2012 werk ik bij logopediepraktijk Samenspraak als logopedist en als kwaliteitsbeheerder. Ik werk op maandag in het Zuiderpark in Den Haag, op dinsdag in het Gezondsheidscentrum Rokkeveen-Zoetermeer en op donderdag op basisschool de Jacobsvlinder in Zoetermeer.