elise1

Elise Toet

Specialisaties
  • Afasie
Werkzaam op de locatie(s)
  • Den Haag

“Ik vind het een leuke uitdaging om kinderen en volwassenen en hun omgeving te begeleiden.”

Mijn naam is Elise Toet en ik ben in juli 2020 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in de vrijgevestigde praktijk en heb ik de neurologische kant van logopedie mogen ervaren.

Verder heb ik mij verdiept in taalproblematiek bij meertalige cliënten. In de toekomst zou ik mij nog willen verdiepen in de neurologische taal- en spraakstoornissen. Ik hoop mijn kennis verder uit te breiden door middel van bij- en nascholingen en zo nog betere zorg te kunnen bieden.

Sinds september 2020 maak ik deel uit van het team van Logopediepraktijk Samenspraak.
Tijdens mijn studie heb ik mijn derdejaars stage bij Logopediepraktijk Samenspraak mogen volbrengen. Ik ben tijdens deze stage met verschillende vakgebieden in aanraking gekomen, waar ik erg veel van geleerd heb. Het spreekt mij erg aan dat Logopediepraktijk Samenspraak een veelzijdige praktijk is, waardoor ik de mogelijkheid heb om veel verschillende stoornisgebieden te behandelen. Het is een zeer afwisselend beroep met een grote variëteit aan cliënten, van jong tot oud. Ik vind het dan ook een leuke uitdaging om kinderen en volwassenen en hun omgeving te begeleiden.

Ik heb mij gespecialiseerd tot afasietherapeut.

In mijn vrije tijd ben ik meerdere keren per week in de sportschool te vinden en vind ik het leuk om bezig te zijn met voeding. Telkens mijn grenzen verleggen en er het maximale uithalen, dat geeft mij veel voldoening.

Ik ben werkzaam op dinsdag tot en met vrijdag, waarvan dinsdag en vrijdag op Basisschool Gerth van Wijkschool en woensdag en donderdag in praktijk Zuiderpark.