Copy of Untitled Design (2)

Elise Toet

Specialisaties
  • Afasie
  • Spraakapraxie
  • Oro-Myofunctionele therapie (OMFT)
Werkzaam op de locatie(s)
  • Den Haag

“Ik vind het een leuke uitdaging om kinderen en volwassenen en hun omgeving te begeleiden.”

Hoi! Ik ben Elise Toet en ik ben in juli 2020 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds september 2020 maak ik deel uit van het team van Logopedisch Centrum Samenspraak.

Het spreekt mij erg aan dat Logopedisch Centrum Samenspraak een veelzijdige praktijk is, waardoor ik de mogelijkheid heb om veel verschillende stoornisgebieden te behandelen. Het is een zeer afwisselend beroep met een grote variëteit aan cliënten, van jong tot oud. Het werk wat ik hier doe is dus heel allround. Ik vind het dan ook een leuke uitdaging om kinderen en volwassenen en hun omgeving te begeleiden.

Ik werk vooral met kinderen met taal- en spraakproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd tot afasietherapeut en behandel ik mensen met niet-aangeboren neurologische taal- en/of spraakstoornissen, gericht op afasie en spraakapraxie.

In mijn vrije tijd ben ik meerdere keren per week in de sportschool te vinden en vind ik het leuk om bezig te zijn met voeding. Telkens mijn grenzen verleggen en er het maximale uithalen, dat geeft mij veel voldoening.

Ik ben werkzaam van dinsdag tot en met vrijdag, waarvan dinsdag en vrijdag op Basisschool Gerth van Wijkschool en woensdag en donderdag in praktijk Zuiderpark.