Help!

Mijn kind praat onvoldoende en ik kan niet bij de logopedist terecht!
Toch direct hulp? Klik op onderstaande knop.

Logopedie-bij-Schisis

Logopedisch Centrum Samenspraak

Heeft u een logopedist nodig?

Wij zijn er voor basisschoolkinderen, baby’s en peuters, pubers, jonge volwassenen en volwassenen. Kortom, we zijn er voor iedereen die zorg nodig heeft bij logopedische problemen.

U kunt bij ons terecht voor signalering, onderzoek, behandeling en advies bij problemen met betrekking tot spraak, taal, stotteren, afwijkende mondgewoonten, adem, stem, auditieve vaardigheden, gehoor, eten en drinken en slikken.

Wij verzorgen ook logopedie op scholen. Op de basisschool leggen kinderen in veel opzichten een basis voor de rest van hun leven. Juist in deze periode is het van belang dat problemen in de communicatie zo snel mogelijk worden opgepakt. Een logopedist op de basisschool kan makkelijk en snel de leerlingen met communicatieve problemen helpen.

Locaties

U vindt onze praktijk op diverse locaties

U vindt onze praktijk op diverse locaties in de Randstad (Den Haag, Zoetermeer en Pijnacker), West-Brabant (Breda en Bergen op Zoom) en op de Veluwe (Elburg, Harderwijk, Nunspeet en Elspeet).

Logopedisch Centrum Samenspraak is audit gecertificeerd, wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die door de zorgverzekeraars worden gesteld. Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

  • Den Haag

  • Zoetermeer

  • Pijnacker

  • Bergen op Zoom

  • Elburg

  • Harderwijk

  • Nunspeet

  • Elspeet

Therapie

Online Logopedie

Wist u dat wij naast de reguliere behandelingen in de praktijk ook online logopedie aanbieden?

Naast de reguliere behandelingen in de praktijk bieden wij ook online logopedie aan. Met online logopedie kunnen we u direct helpen! Online logopedie kent een aantal voordelen. Zo hoeft u niet naar de logopediepraktijk te komen, wij helpen u vanuit uw eigen huis en dat is wel zo vertrouwd. Het maakt dus niet uit in welk deel van Nederland u woont. Ook kent de online logopedie geen wachtlijst en bent u direct aan de beurt. Het enige wat u nodig heeft is een computer/laptop met een webcam.

Wilt u meer informatie over de online logopedie? Klik dan op onderstaande knop.

Wij zijn aangesloten bij:

KP-logo
DTL_Proof

Heeft u een logopedist nodig?

Ons enthousiaste team biedt logopedische zorg op maat