Update Coronavirus

16 mrt, 2020

Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus verspreid zich als een lopend vuurtje door Nederland. Er zijn door het RIVM maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. Eén van die maatregelen is zoveel mogelijk vanuit huis werken.

Wij hebben daarom besloten om vanaf maandag 16 maart  de behandelingen op een andere manier voort te zetten. Vanaf maandag 16 maart zullen we behandelen via Telelogopedie / Videobellen. 

Telelogopedie wordt net zoals de reguliere logopedie vergoed vanuit de basisverzekering. Lopende behandelingen gaan gewoon door, onze logopedisten nemen contact met u op.

Op deze manier kan de logopedische zorg zoveel mogelijk voortgezet worden, en dat is natuurlijk heel erg fijn! Voor U, voor uw kind en ook voor de behandelend logopedist.

Ook is het in het belang van het voortbestaan van de praktijk dat de behandelingen zoveel mogelijk voortgezet worden. Wij willen al onze cliënten graag na de Corona-uitbraak ook weer hartelijk verwelkomen bij ons in de praktijk!  

U kunt zich nog steeds aanmelden voor logopedie in onze praktijk. Ga hiervoor naar onze website: www.jouwlogopedist/inschrijven

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via:

088 - 10 12 700 (tussen 8:00 uur en 14:00 uur)

info@jouwlogopedist.nl