Logopedistes gezocht!

22 jun, 2017

Wij zijn op zoek naar logopediste(s) voor regio Den Haag

Logopediepraktijk Samenspraak is een dynamische allround praktijk met verschillende vestigingen in het westen en zuiden van het land. Ons team bestaat uit meerdere enthousiaste logopedistes die op een klantvriendelijke en professionele manier logopedische zorg bieden. Hierbij staan persoonlijke benadering, kennis en goede samenwerking met andere disciplines centraal.

In onze praktijk behandelen wij veel kinderen met spraak-taalontwikkelingsstoornissen, afwijkende mondgewoonten en stemstoornissen. Tevens komen er veel stotterende kinderen en kinderen die niet of nauwelijks spreken bij ons in de praktijk. Af en toe komen er volwassenen in onze praktijk met articulatie- of stemstoornissen. Specialisaties binnen de praktijk zijn stottertherapie, préverbale logopedie, kinderen met syndroom van Down en de Hanen oudercursus. 


Logopediepraktijk Samenspraak heeft op dit moment de volgende vacatures:

Vacature Basisschool & Vrije Vestiging in Den Haag

Per direct zoeken wij een logopediste voor 4 dagen per week. Je zal zowel in de vrije vestiging als op een basisschool werkzaam zijn. 
 

Vacature Preverbaal logopedist & affiniteit met kinderen met een beperking in Den Haag

Per direct zoeken wij een preverbaal logopediste die ervaring heeft met het behandelen van kinderen met een beperking, zoals het syndroom van Down/Autisme. Het aantal dagen is in overleg te bepalen. Bezit van een auto is gewenst.


Wie zoeken wij?

De kwaliteiten waar jij over beschikt zijn zelfstandigheid, flexibiliteit, je bent stressbestendig en initiatiefrijk. Je zet je in voor een hoogstaande kwaliteit van de logopedische behandeling en je staat ingeschreven in het basis/kwaliteitsregister Paramedici. Je kan werken volgens de richtlijnen van de audit. Ben je net afgestudeerd of studeer je binnenkort af? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren!


Wat bieden wij?

  • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract.
  • Je krijgt vakantiegeld en je krijgt je vakantiedagen doorbetaald.
  • Er is een pensioenregeling, er bestaat een mogelijkheid voor reiskostenvergoeding.
  • Je krijgt een vergoeding voor de contributie van de NVLF.
  • Je krijgt bij ons de kans om cursussen te volgen en/of je te specialiseren.

In de praktijk zijn intervisiebijeenkomsten geregeld, waar je met alle inhoudelijke vragen terecht kunt. Verder krijg je tijdens je inwerkperiode een vaste begeleider aangewezen. Je evalueert op regelmatige basis met je inwerkbegeleider. 


Ben je geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatiebrief en CV (voorzien van foto) mailen naar:
info@jouwlogopedist.nl
www.jouwlogopedist.nl