Niké Bremer | Logopediepraktijk Samenspraak

Niké Bremer

“Als praten moeilijk is, is communicatie belangrijk!”

Vanaf eind augustus 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik heb tijdens mijn studie ervaring opgedaan met meertalige kinderen en kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.  Deze stages heb ik met plezier doorlopen en heb ik veel geleerd.

Vanaf oktober 2016 ben ik werkzaam bij Samenspraak. Op de dinsdag en donderdag werk ik op ‘ Het Galjoen’, woensdag in Laak en op vrijdag werk ik op  ‘De Strandwacht’ en ‘ De Gelderlandschool’.

Ik heb tijdens stages geleerd dat sommige kinderen en volwassenen niet kunnen praten, maar wel willen communiceren. Voor mij is het dan een uitdaging om een manier te vinden waardoor het kind wel kan communiceren. Ik vind het werk als logopedist ontzettend leuk, omdat ik mijn creativiteit kan gebruiken. Niet de oefeningen standaard uit een boek gebruiken, maar ook kijken wat je er nog meer mee kan doen. Ik vind het mooi om te zien als er een vooruitgang wordt geboekt bij een cliënt. Hierdoor wordt niet alleen de cliënt blij, maar ik ook.

Niké Bremer
Logopedist
nike@jouwlogopedist.nl