milana-keus_logopediepraktijksamenspraak.jpg

Milana Keus

“Wat voor mij belangrijk is: een bijdrage kunnen leveren aan de taalontwikkeling door het geven van specifieke behandelingen. Want spreken is alles.”

Sinds juli 2015 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Het werken met mensen die problemen ervaren met de taal, spraak, het gehoor en/of slikken boeit mij en geeft mij enorm veel voldoening. Tijdens mijn eerste opleiding Sociaal Pedagogisch Werker heb ik kennisgemaakt met meerdere doelgroepen en heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Nu ik een specifiek vak heb gestudeerd, kan ik mensen gericht helpen.

Zes jaar geleden ben ik voor vijf maanden vertrokken naar Peru. Hier heb ik o.a. gewerkt in een kinderweeshuis. Door deze ervaring wist ik dat ik mij wilde specialiseren in kinderen die extra hulp nodig hebben op het gebied van communicatie. In het derde leerjaar van de opleiding logopedie heb ik stage gelopen op een mytylschool in Suriname. Ik gaf daar logopedisch gerichte behandelingen aan kinderen. Daarnaast was ik werkzaam in het aangrenzende revalidatiecentrum. In het revalidatiecentrum gaf ik voornamelijk logopedisch gerichte behandelingen aan volwassenen. Door deze ervaringen weet ik hoe fijn ik het vind om mensen iets te leren en resultaatgericht te werken.

Daarnaast heb ik een grote passie voor reizen. Twee jaar geleden heb ik gekozen om mijn wens in vervulling te laten gaan en heb ik een jaar door verschillende landen gereisd. Deze ervaring heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf en wat voor mij belangrijk is in het leven: een bijdrage kunnen leveren aan de taalontwikkeling door het geven van specifieke behandelingen. Want spreken is alles.

Ik werk vier dagen in logopediepraktijk Escamp aan de Beresteinlaan.

Milana Keus
Logopediste
milana@jouwlogopedist.nl