lisanne rutters1.jpg

Lisanne Rutters

“Kinderen helpen goed te communiceren en zo een kleine bijdrage leveren aan hun zelfvertrouwen, vind ik het mooiste wat er is.”

In juli 2018 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik ervaringen opgedaan met het behandelen van cliƫnten in verschillende allround praktijken, binnen het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en binnen het speciaal basisonderwijs (SBO). Vooral tijdens mijn afstudeerstage binnen het SBO heb ik ervaring op gedaan in het behandelen van kinderen met leer- en gedragsproblemen.
 

Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Samenspraak. Op maandag ben ik werkzaam op basisschool de Marco Polo in Bergen op Zoom. Dinsdag en woensdag ben ik werkzaam op basisschool de Grebbe in Bergen op Zoom. Op deze locaties werk ik voornamelijk met kinderen met spraak- en/of taalproblemen.
 

In de praktijk vind ik de afwisseling tussen verschillende problematieken leuk en interessant. Kinderen helpen beter te communiceren vind ik dankbaar werk. Het is mooi om te zien hoe het verbeteren van de communicatie positief bijdraagt aan het zelfvertrouwen.

Lisanne Rutters
Logopediste
lisanne2@jouwlogopedist.nl