Leah Grabijn | Logopediepraktijk Samenspraak

Leah Grabijn

“Het "niet kunnen" omzetten in "wat als het lukt?”

Sinds november 2016 ben ik officieel logopedist! Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. 

Tijdens mijn stage heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van logopedie aan zowel kinderen als volwassenen. Mijn stages heb ik gelopen bij een logopediepraktijk (gericht op dyslexie), in het verpleeghuis Humanitas Akropolis en op het speciaal onderwijs. Dit allen in Rotterdam.

Vanaf november 2016 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Samenspraak. Hier zie ik veel (meertalige)kinderen die een spraak- en/of taalstoornis hebben. Ik vind kinderen super! Kinderen zijn super omdat ze eerlijk zijn en omdat ze enorm blij kunnen zijn met iets kleins wat ze geleerd hebben. Uit dit enthousiasme van de kinderen haal ik mijn voldoening. 

Ik zie het als een uitdaging om cliënten enthousiast te maken. Enthousiast te maken over iets waarvan zij denken het niet te kunnen. Oftewel, het "niet kunnen" omzetten in "wat als het lukt?".

Hierbij vind ik de samenwerking erg belangrijk. Ik wil als logopedist graag samenwerken met de cliënt en hem/of haar op logopedisch gebied begeleiden. Ik vind het belangrijk om hierbij persoonlijke aandacht te geven aan de cliënt, zodat de cliënt zichzelf kan zijn en zich thuis voelt tijdens de logopedische behandelingen!  

Naast mijn werk vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, verre reizen te maken, een hapje te eten met vrienden en familie en speel ik graag saxofoon. 

Leah Grabijn
Logopediste
leah@jouwlogopedist.nl