Hanneke Bok

“Elke hulpvraag is uniek en daarmee ook de behandeling”

In juli 2015 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb tijdens mijn stages ervaring opgedaan in de vrije vestiging en het speciaal onderwijs. Mijn interesse voor spraak- en taalproblemen bij kinderen motiveerde me om de master Toegepaste Taalwetenschap richting Taalstoornissen in Amsterdam te gaan volgen. In deze master staan de mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden centraal bij eentalige en meertalige kinderen en kinderen met gehoorproblemen. Binnen deze master vond ik het onderzoeken van de taalvaardigheden bij diverse kinderen en het ontwikkelen van behandelmateriaal uitdagend en interessant. In augustus 2017 heb ik deze studie succesvol afgerond en ben ik naast logopedist ook taalwetenschapper.

Sinds 1 september 2017 werk ik bij logopediepraktijk Samenspraak. Op maandag, dinsdag en woensdag werk ik op basisscholen in Bergen op Zoom. Op vrijdag werk ik op de locatie in Breda.

In de praktijk werk ik vooral met kinderen met een spraak- en/of taalprobleem. Elke hulpvraag is uniek en daarmee ook de behandeling. Het zien groeien van kinderen in hun communicatie en zelfvertrouwen maakt mij enthousiast. 

Hanneke Bok
Logopedist
hanneke@jouwlogopedist.nl