Fieke Stouthamer

“Het is zeer waardevol een bijdrage te kunnen leveren aan de taal(ontwikkeling) en communicatie van kinderen en volwassenen.”

In mei 2014 heb ik de logopedieopleiding en de studie Algemene Taalwetenschap afgerond in Groningen. Hierna ben ik werkzaam geweest in Groningen als logopediste in een praktijk. Sinds maart 2015 werk ik met veel plezier bij logopediepraktijk Samenspraak.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op het speciaal basisonderwijs en bij een logopediepraktijk in Suriname. Door deze stages en mijn werk heb ik met name ervaring opgedaan met (meertalige) kinderen met spraak- en /of taalproblemen, met allerlei verschillende achtergronden.

Ik geniet van de omgang met kinderen, maar ook het werken met (jong)volwassenen vind ik erg leuk. Taal en communicatie is een groot en belangrijk onderdeel van het leven. Een bijdrage te kunnen leveren aan verbetering hiervan, wanneer hier problemen in zijn, geeft mij veel voldoening. Ik hou van het werk als logopedist en vindt het belangrijk en interessant mijn kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarom heb ik de volgende certificaten behaald: - Metaphon: behandeling van fonologische stoornissen bij kinderen (2016) - Hanen programma: Praten doe je met zijn twee├źn (2016) - Bedrijfshulpverlening (2016)

Op maandag werk ik in de praktijk in Laak. Op donderdag ben ik werkzaam op de Gerth van Wijkschool.

Fieke Stouthamer
Logopedist
fieke@jouwlogopedist.nl