Esmee de Jongh

“Ik vind het mooi om te zien dat mensen weer plezier beleven aan het communiceren.”

Hallo, ik ben Esmee de Jongh. Ik ben in oktober 2017 afgestudeerd als logopediste aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan met behandelingen van kinderen op een SBO en in een allround praktijk. Ik heb mijn afstudeerstage gelopen bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik vooral geleerd hoe je de communicatie kunt verbeteren zonder één op één behandelingen. 

Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Samenspraak. Ik ben maandag en dinsdag werkzaam op de basisschool Yunus Emre in Den Haag en op donderdag en vrijdag werk ik op basisschool de Grebbe in Bergen op Zoom. Op deze locaties werk ik voornamelijk met kinderen met spraak- taalproblemen. 

Het werken als logopediste vind ik erg leuk. Wat me het meeste aanspreekt aan het werk als logopediste is de afwisseling in het werk. Ook vind ik het leuk dat ik mensen kan helpen bij wie het communiceren niet vanzelfsprekend gaat. Door het geven van logopedische behandelingen zie je de mensen groeien en weer plezier beleven aan het communiceren. 

Esmee de Jongh
Logopediste
esmee2@jouwlogopedist.nl