Arinda van der Kolk | Logopediepraktijk Samenspraak

Arinda van der Kolk

“Het is mooi om in de behandeling niet alleen de spraak- en taalvaardigheden te zien groeien, maar ook het zelfvertrouwen.”

In 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plekken ervaring opgedaan: in een vrijgevestigde praktijk, in het speciaal basisonderwijs en op een cluster 2 middelbare school. Hierdoor heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt: van meertalige kleuters tot jongeren met autisme.

Het mooie aan mijn beroep is het kunnen helpen van mensen met één van de belangrijkste vaardigheden die een mens moet kunnen: communiceren. Tijdens behandelingen zie ik naast verbetering van de spraak- en/of taalvaardigheden ook de sociale vaardigheden verbeteren en daarmee het zelfvertrouwen.

In de behandelingen moet natuurlijk gewerkt worden, maar toch moeten de behandelingen wel leuk zijn. Dat is belangrijk voor de cliënt, voor mij én voor het leerproces. Op maandag en dinsdag werk ik op locatie de Jan Lighthartschool, op woensdag locatie Laak en vrijdag werk ik op locatie Medicaya.

 

Arinda van der Kolk
Logopedist
arinda@jouwlogopedist.nl