Annemarie Visser | Logopediepraktijk Samenspraak

Annemarie Visscher

“Het is geweldig om mensen een taal te geven om te leven en om de wereld om hen heen te begrijpen.”

In 2015 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Chr. Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring op gedaan in het speciaal basisonderwijs. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in een vrijgevestigde logopediepraktijk, met een meer gevarieerde doelgroep. Hier kreeg ik ook te maken met spraak- en taalproblematiek bij meertaligheid.

Het is iedere keer geweldig om kinderen te zien groeien en bloeien. Ik vind het enorm boeiend om met allerlei verschillende mensen te werken, een stukje samen op te lopen met de ander en hem of haar op logopedisch gebied te begeleiden. Als logopedist vind ik persoonlijk contact belangrijk en hoop ik dat mensen voelen dat ze gezien worden. Verder houd ik ervan om mijn kennis en vaardigheden als logopedist te ontwikkelen om cliƫnten goed te kunnen adviseren en helpen.

Sinds maart 2016 werk ik bij Logopediepraktijk Samenspraak in Den Haag. Op dinsdag en donderdag ben ik aanwezig op de locatie Tamarschool. De donderdagen werk ik op de locatie basisschool De Kleine Wereld. Op vrijdag ben ik te vinden in de praktijk locatie Escamp. 

Annemarie Visscher
Logopedist
annemarie@jouwlogopedist.nl