Logopedie Bergen op Zoom

Logopedie is er voor volwassenen en kinderen die klachten hebben op het gebied van spraak, taal, zwakke stem, gehoor en afwijkende mondgewoonten, maar ook op het gebied van eten en drinken. De logopedisten van logopediepraktijk Samenspraak werken samen met u aan een behandelplan. Logopediepraktijk Samenspraak heeft diverse praktijken in Nederland om u van dienst te zijn. We hebben logopedie praktijken in Breda, Zoetermeer en Den Haag. Maak een afspraak met één van onze logopediepraktijken bij u in de buurt. 

Tot 18 jaar wordt de logopedische behandeling volledig vergoed. Volwassenen dienen rekening te houden met het eigen risico. Twijfel je of je in aanmerking komt voor vergoeding? Kijk dan hier voor meer informatie over de vergoeding op je behandeling.

 

 

 

Logopedist in Bergen op Zoom

Voor logopedie kunt u terecht op de verschillende locaties van Logopediepraktijk Samenspraak in Bergen op Zoom. Onderstaand vindt u een overzicht van alle logopediepraktijken in deze regio. Logopediepraktijk Samenspraak heeft niet alleen losstaande praktijken, maar is ook bij een basisschool bij u in de buurt te vinden. Ook in de schoolvakanties zijn deze praktijken voor uw logopedie behandelingen in Bergen op Zoom. 

U kunt bij ons terecht voor verschillende klachten met betrekking tot spraak, taal, gehoor en afwijkende mondgewoontes. Bent u op zoek naar logopedie in de omgeving van Bergen op Zoom? Onze logopedisten in Bergen op Zoom helpen u graag verder. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 10 12 700 of mail naar info@jouwlogopedist.nl.