Of je nu net van school komt of zelfs nog in het laatste jaar zit, niet helemaal happy bent met je huidige baan als logopedist of gewoon op zoek bent naar iets anders; we maken graag kennis met je.
Dat kan op twee manieren:

 1. Je maakt eerst kennis met één van onze medewerkers. Lekker laagdrempelig en puur om van eerste hand wat meer te weten over hoe het is bij Samenspraak.
 2. Je maakt direct kennis met Wendy of Marjolijn. Zij zijn de praktijkhouders. Ook een lekker laagdrempelig en gezellig gesprek hoor, beloofd.

Neem contact op met Wendy (0641577047) of Marjolijn (0648428132) door te appen of bellen of stuur ons een mail: info@jouwlogopedist.nl. Je hoeft niet te zwoegen over een motivatiebrief, we horen jouw verhaal graag in het kennismakingsgesprek. Zien we je snel? Leuk!

Kom jij kennismaken met Samenspraak?


  Jouw motivatie (optioneel)

  Lees onze meestgestelde vragen

  Op welke locaties zijn jullie actief?

  Je vindt onze praktijk op diverse locaties in de Randstad (Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Pijnacker), West-Brabant (Breda en Bergen op Zoom), op de Veluwe (Harderwijk, Nunspeet en Elspeet) en in Zwolle.

  Hoe groot is jullie team?

  Ons team bestaat uit 20 getalenteerde logopedisten verspreid over al onze locaties én online. Bekijk hier ons team. 

  Wat maakt werken bij Samenspraak zo leuk?

  We sommen een aantal dingen voor je op:

  • Je hebt als logopedist ook veel te maken met administratieve taken. Maar bij Samenspraak is dit al een stuk minder! Onze praktijkondersteuners nemen een groot deel van deze administratie op zich. Zo kan jij je het best focussen op jouw passie: werken als logopedist.
  • Daarnaast ben je vrij op je verjaardag! Het zijn de kleine dingen die het doen, toch?
  • Na één jaar in dienst en bij goed functioneren krijg je een vast contract.
  • Variatie in de doelgroep: van baby’s tot (kleine) kinderen en van volwassenen tot ouderen – allemaal met uiteenlopende klachten.
  • Je wordt goed gefaciliteerd op je werkplek. Heb je iets nodig? Er wordt gelijk actie ondernomen.
  • Als nieuwe medewerker krijg je een ‘maatje’ waar je alles aan kunt vragen. Zo is jouw inwerkperiode een warm bad en leer je snel hoe wij werken.

  Welke vacatures staan er momenteel open?

  Wij zoeken momenteel logopedisten in Den Haag, Rotterdam, Breda, Bergen op Zoom en Zwolle. Daarnaast zijn we ook naar online logopedisten in … waar jij maar wilt! Als online logopedist kan je namelijk vanuit iedere locatie je werk doen.

  Wat verdienen logopedisten bij Samenspraak gemiddeld?

  Wij hebben geen cao, maar bieden je wel een prima salaris als je het vergelijkt met andere praktijken. Het salaris ligt, afhankelijk van je ervaring en functie, tussen de €2700 en €4300 op fulltime basis.

  Komen er ook veel administratieve taken bij kijken?

  Ja, maar:

  • Onze praktijkondersteuners pakken gedeeltelijk administratieve taken op. 
  • Je kunt tijd vrijmaken om je administratie op orde te houden, dit hoeft niet snel tussen de bedrijven door.
  • We hebben een speciale Timemanagement Cursus zodat jij alle handvatten hebt om efficiënt en prettig te werken, dus ook met betrekking tot je administratie.

  Zijn er leuke personeelsuitjes?

  Zeker, dit vinden wij ook erg belangrijk. Gemiddeld 2 á 3 x per jaar gaan we er met z’n allen op uit. Dit najaar staat er op de planning om naar de Ardennen te gaan waar we dan sportieve activiteiten gaan doen mét een overnachting.

  Hoe verloopt het sollicitatieproces?

  Eigenlijk zijn wij niet zo’n fan van solliciteren. Wij noemen het liever kennismaken. Daarom vragen we ook niet direct om een motivatiebrief en cv, maar spreken we jou het liefst een keer in het echt – of online. Zo krijg jij direct een gevoel bij Samenspraak en wij bij jou. Wel net zo prettig, toch? Na het kennismakingsgesprek volgt er meestal nog een tweede gesprek. Is er een match van beide kanten? Welkom bij Logopedisch Centrum Samenspraak!

  Wil jij met ons kennismaken? Dat kan op twee manieren:

  1. Je maakt eerst kennis met één van onze medewerkers. Lekker laagdrempelig en puur om van eerste hand wat meer te weten over hoe het is bij Samenspraak.
  2. Je maakt direct kennis met Wendy of Marjolijn. Zij zijn de praktijkhouders. Ook een lekker laagdrempelig en gezellig gesprek hoor, beloofd.

  Neem contact op met Wendy (0641577047) of Marjolijn (0648428132) door te appen of bellen of stuur ons een mail: info@jouwlogopedist.nl. Je hoeft niet te zwoegen over een motivatiebrief, we horen jouw verhaal graag in het kennismakingsgesprek. Zien we je snel? Leuk!

  Hoe zit het met opleidingsmogelijkheden?

  Die bieden wij zeker!

  • Of je nu net van school komt of al ervaring hebt: specialiseren is bij ons mogelijk. Denk aan werken met kinderen met Syndroom van Down, stottertherapie, OMFT of stemtherapie (om er een aantal te noemen).
  • Interessante cursus gezien voor jouw loopbaanontwikkeling? Mooi, wij kijken graag met je mee hoe we dit kunnen faciliteren.