Logopedie behandelingen


Jouw logopedist Samenspraak heeft logopediepraktijken in Den Haag, Breda, Zoetermeer en Bergen op Zoom. De logopedische behandeling vindt in de logopediepraktijk plaats. Dit gebeurt uitsluitend op verwijzing van de huisarts of specialist.

Logopede behandelingen ook mogelijk op basisschool locatie

In Den Haag, Bergen op Zoom en Zoetermeer zijn diverse praktijken gevestigd op een aantal basisscholen. De praktijken op de basisscholen werken allemaal onafhankelijk van de school en zijn voor iedereen toegankelijk. Mocht er een logopediepraktijk op een basisschool bij u in de buurt makkelijker te bereiken zijn, kunt u hier ook terecht na verwijzing van uw huisarts.

Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is om naar de logopediepraktijk te komen, kunnen wij op indicatie van de verwijzer aan huis behandelen. De logopedie behandeling vindt uitsluitend op afspraak plaats.

Hoe lang duurt een logopedische behandeling

Bij onze praktijk wordt er uitgegaan van een behandeling van 25 minuten. De frequentie van de behandeling zal liggen tussen de 1 á 2 keer per week. Het is belangrijk dat wanneer er bij de behandelingen huiswerk(opdrachten) mee worden gegeven, deze ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Bij behandelingen van kinderen is de betrokkenheid van ouders dan ook van uiterst belang.

 

Lees meer over de logopedie behandeling in onze praktijken in Den Haag, Breda, Bergen op Zoom of Zoetermeer bij onze werkwijze.