Melissa L'Amie-Geers

“Communiceren doe je samen!”

In juli 2012 ben ik als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij logopediepraktijk Samenspraak in Den Haag. Ik ben hier werkzaam als (preverbaal) logopedist. Ik werk op maandag bij logopediepraktijk Samenspraak. 

Voordat ik aan de studie logopedie begon, heb ik nog twee andere opleidingen gevolgd gericht op kinderen, namelijk Sociaal Pedagogische Werker en Sociaal Cultureel Werker. Naast deze studies ben ik 3 jaar werkzaam geweest op een kinderdagverblijf. Gedurende deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft de omgang met kinderen en verschillende culturen. Tijdens de studie logopedie heb ik stage gelopen in het Speciaal Basisonderwijs en in een ziekenhuis. In deze stageperiodes heb ik veel geleerd over uiteenlopende problematiek. 

Werken met kinderen vind ik ontzettend leuk! Ik haal voldoening uit mijn werk omdat ik kinderen kan helpen in het proces van hun ontwikkeling. Naast het werken met kinderen is de behandeling van (jong)volwassenen ook een uitdaging. Het is leuk en interessant om te zien dat kinderen en volwassenen baat kunnen hebben bij de logopedische behandelingen.

Sinds 2015 ben ik Preverbaal logopedist en gespecialiseerd in eet- en drinkproblematiek bij zuigelingen en kinderen met een (meervoudige) beperking. Daarnaast blijf ik mijn kennis vergroten door middel van het volgen van cursussen. Ook ben ik aangesloten bij de NVLF en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Behaalde certificaten:
- Verbale Ontwikkelingsdyspraxie (2013)
- Taal in Blokjes (2013)
- Oro Myofunctionele Therapie (2014)
- Eet- en drinkproblematiek bij zuigelingen en kinderen met een (meervoudige) beperking (2015)
- (Korte) cursus: kinderen met een beperking, Syndroom van Down (2016)
- Hanen Ouderprogramma (2016)
- Workshop Leespraat (2017)

Wie weet tot ziens in de praktijk!

 

Melissa L'Amie-Geers
(Preverbaal) Logopedist
melissa@jouwlogopedist.nl